Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

 ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 14/9/2020



    Σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός για την έναρξη του σχολικού έτους 2020-21 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 12:30 μ.μ, στον αύλειο χώρο του σχολείου. Στον αύλειο χώρο του σχολείου θα εισέλθουν μόνο οι μαθητές φορώντας τις μάσκες τους, οι οποίοι θα οδηγηθούν συντεταγμένα απ’ τους δασκάλους/ες στις τάξεις τους. Στην αυλή θα παραμείνουν τηρώντας τις αποστάσεις εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών του σχολείου, 2 εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ο ιερέας και 4 εκπρόσωποι των μαθητών. Ο ιερέας στη συνέχεια θα επισκεφθεί όλες τις αίθουσες που θα παρευρίσκονται παιδιά και εκπαιδευτικοί. Τα παιδιά θα παραλάβουν τα βιβλία τους, έντυπες οδηγίες για τη λειτουργία του σχολείου και ένα πρόχειρο πρόγραμμα της εβδομάδας και θα αποχωρήσουν.

    Το ολοήμερο σχολείο θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 21/9/2020 αφού διευθετηθούν τα ζητήματα του προγράμματος, κυρίως των ειδικοτήτων και τα ζητήματα της μεταφοράς των μαθητών.

    Από την Τρίτη 15/9 2020 και μέχρι την Παρασκευή 18/9/2020, οι μαθητές θα σχολούν όλοι στις 13:15 και θα αποχωρούν άμεσα από το σχολείο. Η προσέλευση των μαθητών θα ξεκινά από τις 8:05 πμ, θα φορούν τη μάσκα τους και θα κατευθύνονται απευθείας στην τάξη τους.

    Οι εκπαιδευτικοί και η Διευθύντρια του σχολείου εύχονται σε όλους καλή δύναμη και καλή σχολική χρονιά. Προσβλέπουμε στην ομαλή συνεργασία και στην τήρηση των κανόνων υγιεινής και προστασίας από τον Covid 19, προκειμένου να λειτουργήσουμε εύρυθμα για το καλό των παιδιών και της τοπικής κοινωνίας, γενικότερα.

ΑΠΟ ΤΟ 6/Θ  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΟΡΜΟΥ ΚΟΡΘΙΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου