Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Αποχαιρετισμός του γυμναστή μας κ. Νικηφόρου


 Λόγω της μετάθεση που πήρα για την Δυτική Αττική, θα αναγκαστώ να αποχαιρετίσω το αγαπημένο μου Δημοτικό Σχολείο Όρμου Κορθίου Άνδρου. Στον ενάμιση χρόνο που έμεινα στο νησί πέρασα πολύ όμορφα, γνώρισα μαγευτικά μέρη και φιλόξενους ανθρώπους. Φεύγοντας νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους αυτούς τους ανθρώπους που με έκαναν να νιώσω άνετα, να αγαπήσω το μέρος και αφήσω πίσω μου πραγματικούς φίλους.
Ευχαριστώ την διευθύντρια του σχολείου κ. Μαρία Καπερώνη που ήταν δίπλα μου από την αρχή σε ότι χρειάστηκα, βοήθησε όσο μπορούσε στο να γίνουν πράγματα για το καλό του σχολείου και των παιδιών και είχε την πόρτα του γραφείου της πάντα ανοικτή για να με ακούσει και να με συμβουλέψει.
Ευχαριστώ τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για την στήριξη και τη συνεργασία που είχα όσων αφορά τις ακαδημίες μπάσκετ και βόλεϊ του σχολείου μας, την αγορά αθλητικού υλικού για το σχολείο, την τοποθέτηση προβολέων στην αυλή του σχολείου και  ιδιαίτερα την πρόεδρο του κ. Δέσποινα Τσορτανίδου που ήταν πάντα πρόθυμη να βοηθήσει και να τρέξει για το καλό του σχολείου παρά το ότι είχε να προσέξει τα 10 αξιολάτρευτα παιδιά της.
Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους για την άψογη συνεργασία που είχαμε ξεκινώντας από τις σταθερές αξίες του σχολείου την κ. Σωτηρία Αντωνιάδου και την κ. Δέσποινα Αλεξούδη, τις περσινές δασκάλες κ. Έλενα, κ. Σοφία, κ. Μαρία, κ. Αλεξία, κ. Έλσα και κ. Χρύσα, καθώς και τη φετινή “dream team” που αποτελούσαν η κ. Ιωάννα που έφυγε νωρίς από το σχολείο, η κ. Δώρα,  η κ. Σοφία, ο κ. Γιάννης, η κ. Εβελίνα, ο κ. Χρήστος, η κ. Έρη, ο κ. Θανάσης καθώς και οι συνάδελφοι των ειδικοτήτων : Δώρα, Ευτυχία, Βασιλική και Στέργιος. Εύχομαι πραγματικά σε όλους καλή τύχη και να συναντήσουν στα μελλοντικά τους σχολεία το συναδελφικό κλίμα που ένιωσα τη φετινή χρονιά.
Ευχαριστώ επίσης την σχολική επιτροπή και τον πρόεδρό της κ. Γιακουμή Σκόρδο για την βοήθεια που είχα για τη δημιουργία γηπέδου βόλεϊ και την τοποθέτηση προβολέων στην αυλή του σχολείου μας.
Τέλος ευχαριστώ όλα τα παιδάκια του σχολείου μας για τις εμπειρίες που έζησα, την αγάπη που πήρα, το γέλιο που μου χάρισαν και όλες τις στιγμές που περάσαμε. Να έχετε καλή πρόοδο, τύχη, αγάπη και να ξέρετε ότι θα μου λείψετε και ότι πέρασα πολύ όμορφα στο σχολείο μας.
Κλείνω με την ευχή να υπάρξει του χρόνου στο σχολείο συνάδελφος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής για να μην στερηθούν τα παιδιά ένα μάθημα που το έχουν ανάγκη και το αγαπάνε και να δημιουργηθεί κάποιος χώρος που τα παιδιά θα μπορούν να αθλούνται τις ημέρες που οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν.
Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!!
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου