Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΕΜΑΤΗ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!!!!

Οι μικροί μας μαθητές της Ά και ΄Β τάξης μαζί με τις δασκάλες τους Κρεμμύδα Βασιλική και Χαραλαμπίδου Παρασκευή έδωσαν απόψε τον καλύτερό τους εαυτό μέσα από τη μαγεία του μαύρου θεάτρου...Μηνύματα φιλανθρωπικά, αξίες που πρέπει να υπάρχουν στις καρδιές όλων μας...Οι μικροί μας μαθητές μέσα από τα χαμογέλα, την αγνότητα και τα την αθωότητα της ηλικίας τους μας βοήθησαν αγγίξουμε την ανθρώπινη πλεύρά των ημερών που έρχονται. Να μην ξεχνάμε πως πάνω απ΄όλα πρέπει να είμαστε και να λειτουργούμε σαν ΆΝΘΡΩΠΟΙ..













2 σχόλια:

  1. Ήταν η καλύτερη γιορτή που έχει γίνει στο σχολείο μας!!!! Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που κατάφεραν να μας περάσουν όλα αυτά τα μηνύματα μέσα από μια καταπληκτική παράσταση και στις δασκάλες τους Κρεμμύδα Βασιλική και Χαραλαμπίδου Παρασκευή που οργάνωσαν με πάρα πολύ ωραίο και ευφάνταστο τρόπο την παράσταση αυτή... Συγχαρητήρια!!!! Καλές γιορτές σε όλους και του χρόνου να μας χαρίσετε εξίσου πρωτότυπα θεάματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν χρειάστηκαν "σπίρτα" για να ανάψει η φωτιά της δημιουργικής παρουσίας των παιδιών επί σκηνής. Χρειάστηκε απλά έμπνευση, όραμα και πολύ δουλειά από τους μαθητές της Α' και Β τάξης και τις υπέροχες δασκάλες τους.
    Το γνωστό και ιδιαίτερο επίκαιρο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα», ερμήνευσαν μουσικοκινητικά όλοι οι μαθητές και... "μάγεψαν" το ακροατήριο!
    Το ιδιαίτερο τέλος στην ιστορία αυτή, έδωσε μια άλλη ελπιδοφόρα διάσταση στο παραμύθι, φέρνοντάς το πιο κοντά στην σημερινή αναγκαιότητα για ένα μικρό "φως".......Θερμά Συγχαρητήρια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή