Το μικρό κολοκυθάκι ήρθε στην Άνδρο!!!Το μικρό κολοκυθάκι, η διάσημη κότα Κοκο-ρικικί, και η γεματούλα ντοματούλα, καλούνται να σώσουν τον πλανήτη από την καταστροφή που δημιουργεί η μάγισσα Ρυπαίνω(Τζώρτζια, τραγουδίστρια των Μπλε), και να ελευθερώσουν την τελευταία σταγόνα βροχής.
Στο όμορφο ταξίδι τους καθοδηγητής τους είναι ο παραμυθάς, όπου με τη βοήθεια των παιδιών μέσα από γρίφους και διαδραστικές ερωτήσεις, γίνονται σύμμαχοι των ηρώων.
Στην αποστολή αυτή θα τους βοηθήσουν ο ήλιος, ένα γέρικο δέντρο και δύο τρελοζούμπουλα.
                            Άραγε θα τα καταφέρουν;


Η παράσταση, η οποία  πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο του Μπατσίου, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, τα παιδιά συμμετείχαν ενεργά στην ροή της παράστασης, διασκέδασαν και το απόλαυσαν αρκετά.....
Η οπτικοακουστική πανδαισία μέσω των σκηνικών, των κουστουμιών, του φωτισμού, της μουσικής αλλά και του εξαιρετικού κειμένου, μας ψυχαγώγησε ενώ ταυτόχρονα μας δίδαξε την αξία που κατέχει ο πλανήτης μας. Επίσης μας έδειξε τη δύναμη της φιλίας, της αγάπης και πως όταν θέλουμε κάτι, αρκεί μόνο να πιστέψουμε στον εαυτό μας και με τα απαραίτητα εφόδια γίνεται εφικτό!!

Μοιραστείτε μαζί μας αυτό το μαγευτικό ταξίδι....                          Σας ευχαριστούμε πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου